Hirdetnék a Skillbanditen!

2021. január 15. Skillbandit

Nem ígérünk sokat, csak ideális jelölteket. A Skillbandit illesztés alapú HR-megoldása a jelentkezés pillanatában megmutatja, mennyire illik a pályázó, tudása és munkahelyi tulajdonságai alapján, a pozícióhoz. Az elvárások, és a pozícióhoz, cégkultúrához illeszkedő munkahelyi tulajdonságok alapján pedig a leginkább megfelelő ideális jelölteket is megmutatjuk.

Ez az eszköz a szokásos hard skill körökön túl (végzettség, tapasztalat, egyéb tudások) megmutatja, hogy a jelölt személyisége illeszkedik-e az adott pozícióban elvárt készségekhez és kompetenciákhoz.

Be tudod azonosítani, hogy melyek azok a készségek, amelyet a céges kultúrátok egyértelműen díjaz, melyek azok a kompetenciák, amelyek nálatok alapelvárások szinte minden jelölt felé.

Minél nagyobb arányú az illeszkedés, annál valószínűbb, hogy a jelölt jól fogja magát érezni az adott pozícióban motivált és elkötelezett lesz és elkötelezett lesz és így hosszú távon tudja a csapatodat erősíteni.

Időt, energiát és pénzt takaríthatsz meg, és emellett kapsz egy lelkes új munkatársat.
f7394e51-6924-4159-a92d-8f0f88ab46ef.jpeg

 

Hirdesd meg állásajánlatodat a Skillbanditen az ideális jelöltekért most díjmentesen! Kérj visszahívást és termékbemutatót!

Hirdetnék a Skillbanditen!

A bejegyzés trackback címe:

https://blog.skillbandit.com/api/trackback/id/tr8316389152
süti beállítások módosítása