Segítség az első álláshirdetés megjelenéséhez (Béta)

2021. június 3. skillbandit

A Skillbandit jelöltajánlásában azonnal megtalálod a meghirdetett pozíciódban szükséges tudással és készségekkel rendelkező összes ideális jelöltet. A pályázókról pedig a jelentkezés pillanatában megmutatjuk, hogy tudásuk és munkahelyi tulajdonságaik alapján mennyire illenek a pozíciódhoz. Segítünk az első lépésekben, megmutatjuk, hogyan használd a Skillbanditet:

Hirdetői fiókod létrehozása

Álláshirdetéseid, az arra jelentkezők, és a pozícióhoz szükséges tudással és munkahelyi képességekkel rendelkező jelöltjeink kezeléséhez szükséged lesz egy hirdetői fiókra a Skillbanditen. Fiókodat a bárki számára elérhető regisztrációs felületen, néhány kattintással neked kell létrehoznod. Miután megtetted, mi beállítjuk hirdetői jogosultságodat. Javasoljuk, hogy olyan e-mailcímet adj meg, amit te magad, és/vagy a kiválasztásért felelős munkatársaid használnak, és elérnek. Ezen a címen értesít a rendszerünk az új jelentkezőkről, és a hirdetésekkel kapcsolatos egyéb rendszerüzenetek is oda érkeznek majd.

hirdetoifiok_1.png

Hirdetői fiókod adatai és testre szabása

Hirdetői fiókodban rögzítjük céged alapadatait; cégnév (publikus), székhely (nem publikus), adószám (nem publikus), feltöltjük álláshirdetéseidben megjelenő céglogódat (publikus), és fejlécképedet (publikus).

Céged alapadatait a kapcsolatfelvételi űrlapunkon vagy e-mailben megadott cégnév alapján, a hivatalos cégnyilvántartásból lekérdezett adatokkal rögzítjük.

Céglogódat (1:1 arányú, legalább 350px oldalméretű képfájl vagy arra mutató link) elküldheted e-mailben.

Fejlécképedet (3:1 arányú,  1480x490px méretű képfájl) szintén e-mailben várjuk.

Elküldöm a logót és a fejlécképet>>

Hirdetéseid céglogó és céges háttérkép nélkül is megjelenhetnek, ebben az esetben mindkét helyen semleges képet használunk. (Hirdetésminta céglogóval és háttérképpel hirdetésminta alapértelmezett logóval és háttérképpel)

Első kreditcsomagod aktiválása

Első kreditcsomagod 10 kreditet tartalmaz, a krediteket az első, vagy bármely következő álláshirdetésednél felhasználhatod az általad választott jelöltek és jelentkezők kontaktinformációinak lekérésére.

Egy kredit ára nettó 2000 forint, első kreditcsomagodért - 10 kredit - díjbekérőnk alapján kell befizetned a 20 000 Ft+áfa díjat. Díjbekérőnket e-mailben küldjük, ha kapcsolatfelvételi űrlapunkon megadtad a hirdetés adatait, és van már fiókod, de a díjbekérőnk még nem érkezett meg, kérjük jelezd nekünk!

Nem kaptam díjbekérőt>>

Első hirdetésed ellenőrzése

Miután díjbekérőnk alapján első kreditcsomagod díja megérkezett hozzánk, első hirdetésedet hirdetői fiókodban ellenőrizheted.

hirdetoifiok_4.png

Első hirdetésed aktiválása

Amennyiben a hirdetést rendben találod, egy kapcsolással aktiválhatod, és állásajánlatod azonnal megjelenik a Skillbanditen. Ha az aktiválás előtt bármit módosítanál, jelezd nekünk!

hirdetoifiok_51.png

Módosítom a hirdetésemet>>

Számla az első kreditcsomagodról

Az első, és minden később igényelt kreditcsomagod díját tartalmazó számlát a kapcsolatfelvételhez megadott e-mailcímre küldjük. Ha számlánk nem érkezett meg, kérjük jelezd nekünk!

Számlázással kapcsolatos kérdésem van>>

Korlátlan hirdetés és kreditfelhasználás

Első hirdetésed az első kreditcsomagod aktiválásától elérhető, és elvben korlátlan ideig megjelenhet a Skillbanditen. A gyakorlatban alapbeállításként 2x28 napig aktív a hirdetésed, ezalatt azt bármikor visszavonhatod - inaktívvá teheted -, újraaktiválhatod, vagy törölheted. Amennyiben a hirdetést az alapbeállításként megadott 2x28 napon túl is fenntartanád, kérjük jelezd nekünk meghosszabbítási igényedet.

hirdetoifiok_6_1.png

Az első kreditcsomagban aktivált 10 kreditedet akár az első, akár későbbi álláshirdetéseidnél is felhasználhatod.

További hirdetések megjelentetése

Első hirdetésed aktiválása után korlátlan számú új hirdetést feladhatsz, függetlenül attól, hogy van-e még rendelkezésre álló kredited. További hirdetések megrendeléséhez használd kapcsolatfelvételi űrlapunkat, vagy írj e-mailt!

Újabb hirdetést aktiválnék>>

A Skillbandit értéknövelt szolgáltatásainak mindenkori részleteit és árait a hatályosan érvényben lévő Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. 

A bejegyzés trackback címe:

https://blog.skillbandit.com/api/trackback/id/tr8216580744
süti beállítások módosítása